Zakaj FMC?

  • Celovita ponudba informacijske in komunikacijske infrastrukture.

Za celoten portfelj podjetja FMC kot tudi partnerskih podjetij v okviru skupine FMC Group zagotavljamo eno vstopno točko in enostavnost sodelovanja - od priprave projekta, svetovanja, dobave in uvajanja tehnologij in opreme, vzdrževanja in servisiranja, do storitev v oblaku in izobraževanja.

  • Svetovanje, načrtovanje, uvajanje, vzdrževanje in izobraževanje.
  • Vzdrževanje sistemov 24/7 in pomoč uporabnikom po celotni Sloveniji.

Zagotavljamo 24 urno podporo in vzdrževanje sistemov, programske in strojne opreme po celotni Sloveniji (skupaj s članom skupine FMC Group, podjetjem PRO Servis d.o.o.), kakor tudi izvajanje storitev v oblaku.

  • Osredotočanje na rešitve za zahtevna poslovna okolja.
  • Strokovno usposobljeno in certificirano osebje.

Prostori, podjetje in zaposleni so ustrezno certificirani za posamezna področja izvajanja storitev in vpeljave rešitev ter za upravljanje s tajnimi podatki. Imamo dinamično ekipo najrazličnejših strokovnjakov, ki se medsebojno dopolnjujejo in usklajujejo.

  • Sodelovanje s ključnimi svetovnimi proizvajalci.
  • Neodvisnost in partnerski model s proizvajalci tehnologij.

Gradimo najboljše rešitve za svoje stranke in pri tem nismo vezani le na enega proizvajalca posameznih tehnologij. Za zahtevnejše projekte se povezujemo tudi z drugimi partnerji, tako lokalno kot izven meja. Verjamemo v zaupanje in partnerstvo.

Zavezani smo k politiki kakovosti in varovanju informacij, kar potrjujejo metodologije izvajanja storitev, standard kakovosti ISO 9001 ter številni uspešno zaključeni projekti in uvedene storitve našega podatkovnega centra. Zavedamo se pomena varovanja osebnih in poslovnih informacij, kjer ustrezno raven dokazujemo tudi s certifikatom ISO/ICE 27000.

Zgrajen je po najvišjih standardih kakovosti, informacijske varnosti in razpoložljivosti za izvajanje storitev v oblaku.