Kdo smo?

Kdo smo?

V podjetju FMC razvijamo rešitve, ki temeljijo na tehnologijah naših partnerjev in principalov na področju informacijske infrastrukture, pri čemer se osredotočamo na potrebe zahtevnih poslovnih okolij. Smo sistemski integrator, ki se osredotoča na iskanje najprimernejših rešitev za naše stranke, zato sodelujemo z več svetovnimi proizvajalci. Že nekaj časa uspešno sodelujemo tudi z Microsoftom. Na račun tega sodelovanja smo v zadnjem letu močno razširili portfelj naših rešitev in zgradili močno ekipo strokovnjakov, ki jo še nadalje razvijamo. Zato imamo zelo zanimiv, sodoben in konkurenčen portfelj, ki ga dopolnjujejo tudi podjetja iz skupine FMC.

Imamo lastni podatkovni center, poimenovan Complete-datacenter.si, ki je zgrajen po najvišjih varnostnih standardih, tako fizičnih kot informacijskih. Prav zato, je še kako primeren za najzahtevnejše uporabnike. FMC se lahko pohvali tudi s standardom ISO 27001 za informacijsko varnost in standardom kakovosti ISO 9001. Lasten podatkovni center nam omogoča veliko prilagodljivost poslovanja ter inovativnost pri oblikovanju novih storitev.

Zavedamo se, da podjetja nujno potrebujejo kakovostnega partnerja, saj je danes informatika prepletena z vsemi ključnimi dejavnostmi v vseh podjetjih. Naš cilj je postati eden najprepoznavnejših in največjih sistemskih integratorjev in ponudnikov celovitih sistemskih rešitev na trgu. Enotna vstopna točka, vse na enem mestu, zanesljivost, projektno vodenje in osebni pristop, znanje ter dolgoletne izkušnje so naše zagotovilo za vaše zadovoljstvo.

Zaradi svoje celovite ponudbe smo VAŠA LOGIČNA IZBIRA dolgoročnega partnerja!