Spremenite hotelsko sobo v prostor za oglaševanje vaše ponudbe

Spremenite hotelsko sobo v prostor za oglaševanje vaše ponudbe

Naj vam predstavimo rešitev, ki temelji na najnovejših hotelskih televizijah, ki imajo že vgrajen hotelski portal, kjer lahko preprosto oblikujete vsebine, ki se gostom prikazujejo vsakokrat, ko vključijo televizijo.

Pričarajte domače vzdušje z enostavnim dostopom do poznanih aplikacij

Z aplikacijo Samsung Smart Hub lahko gostom omogočate dostop do aplikacij, ki so jih vajeni od doma preko svojih pametnih TV sprejemnikov. Samsung Smart Hub omogoča dostop do različnih aplikacij, od poslušanja glasbe do dostopa do novic in ostalih vsebin, ki se jih hotel odloči ponuditi.

Video vsebina za dobrodošlico

Vmesnik hotelu omogoča, da uporabi video vsebino za dobrodošlico in tako poda gostu uporabne vsebine na bolj sodoben in prodoren način. Hotel preprosto naloži video ali URL vsebino na določen kanal in na ta način predvaja oglasna sporočila ali trenutne akcije hotela.

Poudarki

  • Enostavno kreiranje vsebine in pošiljanje vsebine preko enega centralnega sistema upravljanja.
  • Pregled delovanja in uporabe vseh ekranov na destinaciji preko ene centralne platforme.
  • Pošiljanje personaliziranih vsebin za različne storitve znotraj hotela.

Implementacija novih storitev, portala in namestitev hotelskih TV sprejemnikov je za hotel zelo hitra in povsem enostavna. Za uporabo vseh storitev je dovolj enodnevno šolanje uporabnikov. Vmesnik je zelo enostaven, prilagodljiv ter prijazen do uporabnikov in administratorjev.

Za podrobnejšo predstavitev ali ponudbo nam pišite na lidija.wein@fmc.si ali pokličite na 05920 9375.