Načrtovanje in arhitekture omrežja

Načrtovanje in arhitekture omrežja

V današnjem konkurenčnem okolju morajo postati podjetja bolj okretna in prilagodljiva, da lahko sledijo trgu. Novi trendi, kot sta mobilnost in virtualizacija, postavljajo nove zahteve omrežnim infrastrukturam. Aplikacije se s prenosnih računalnikov pomikajo v oblak, kar je prav tako vzrok za dodatne zahteve po prilagojeni omrežni infrastrukturi. V mnogih primerih te zahteve nikoli niso bile vključene v oblikovanje omrežne infrastrukture, ko je ta bila prvič strukturirana.

V podjetju FMC vam na osnovi trenutnega stanja in bodočih zahtev, poznavanja tehnologij in sodobnih konceptov, pripravimo načrt omrežne arhitekture, tako za lokalna omrežja kot za omrežja podatkovnih centrov. Na osnovi konceptov, kot je Virtualna omrežna arhitektura (VNA), ki je odprti okvir omrežja za učinkovito IT infrastrukturo in razporejanje njene obremenjenosti, ter na osnovi odprte infrastrukture, ki vam omogoča nadgradnjo tistega, v kar ste že investirali v svojem omrežju. Dva ključna elementa sta optimizirana infrastruktura in njeno primerno uvajanje.

Pri tem se osredotočamo na ključne izzive kot so kompleksnost, učinkovitost in prilagodljivost.


NAŠE PREDNOSTI
Omrežne arhitekture načrtujemo za namen usklajevanja osnovnih sredstev podatkovnega centra: strežnikov, podatkovnih shramb in omrežnih virov na preprost način, naj bodo v oblaku ali fizični obliki, lokalni ali oddaljeni. Naše dinamične rešitve izpolnjujejo vse potrebe virtualizacije in avtomatizacije ter zniževanja TCO. Imamo izkušnje s tehnologijami različnih proizvajalcev in s projekti v različnih poslovnih okoljih, izgradnjami lokalnih in širokopasovnih omrežij ter omrežij podatkovnih centrov.