Ugodni nakupi IT opreme, pod pogoji kot jih imajo samo veliki!
Vsak mesec nova ponudba izbranega produkta z najboljšo možno ceno na slovenskem trgu!
 
 

FMC Group Buy oziroma t.i. skupinski nakup

 • Kaj je FMC Group Buy?

V tujini poznajo takšen način navideznega povezovanja kupcev zainteresiranih za enak produkt ali storitev že dalj časa, kot prvi v Sloveniji pa Vam podjetje FMC d.o.o. ponuja enak način. Torej, omogočamo tako fizičnim kot poslovnim kupcem, da skupaj povežejo ter naročijo produkt in tako dosežejo najboljšo možno nakupno ceno izbranega produkta na trgu. Namen FMC GropuBuy-a je, da se kupci ''navidezno'' med seboj povežejo in tako lažje dosežejo minimalno količino naročila za najboljšo možno ceno.

 • Kako je tako ugodna cena sploh mogoča?

Za kupca je vedno veljalo, da je kralj! In to še vedno drži. Vendar, če pa pridejo do prodajalca trije kralji, ki se medseboj predhodno povežejo in tako oddajo 3x večje naročilo prodajalcu, mora logično prodajalec zavojo tako velikega naročila podati dodatni popust. To je čar povezovanja!
Bistvo FMC GropuBuy-a je, da se končnim kupcem zagotovimo največji možni prihranek za dotični izbrani produkt.

 • Kako deluje FMC Group Buy?

Podjetje FMC d.o.o. bo od sedaj naprej mesečno objavilo izbran produkt, kateri bo objavljen na naši dedicirani spletni podstrani GroupBuy. Group Buy se bo izvajal med dvema datumoma; znanima kot začetni in končni datum. Izbranemu produktu bo sledila tudi minimalna količina naročila, da Group Buy ponudba uspe.

 • Kako izdelek naročiti?

Zainteresirani kupci enostavno izpolnejo obrazec za naročilo in tako se FMC Group Buy nakupni proces začne. V kolikor skupinski nakup ne uspe, torej če ni bila bila dosežena minimalna količina akcije, so vsa naročila preklicana - vsakemu kupcu pa se povrne kupnina. V primeru uspešne izvedbe akcije, pa se dostavi oprema kupcu na naslov v nekaj delovnih dneh.

Sodelovanje FMC GropuBuy-a enostavno, predvsem pa transparentno in ugodno.

 • Kaj dejansko FMC Group Buy omogoča kupcem?

Nakup izbranega izdelka po najnižji možni ceni na trgu.
Brez obveznosti ob naročilu.
Plačilo pred dobavo.

Izkoristite najboljše ponudbe na slovenskem trgu z omejenim rokom trajanja!

 

FMC POSLOVNI PRENOSNIK - Dell Latitude 5420

 
REDNA CENA: 1011€ + DDV
FMC Group Buy CENA: 799€ + DDV

* Da ponudba uspe je potrebno doseči skupno količino 50kos naročenih prenosnikov.
* Ponudba je omejena na dva kosa/osebo oz. neomejeno število v primeru prodaje podjetjem. 

Število naročil oddanih do tega trenutka = 20 

Začetek GROUP BUY POSLOVNI PRENOSNIK akcije: 1.1.2022
Konec GROUP BUY POSLOVNI PRENOSNIK akcije: 31.3.2022 

»Vsi, ki iščete dolgotrajnost in kakovost priporočamo nakup poslovnega segmenta Dell IT opreme!«

 • Zakaj sploh kupiti poslovni prenosnik?

Prenosniki poslovnega razreda imajo lastnosti, ki jih v prenosnikih namenjenih navadnim potrošnikom praviloma ni! To pomeni, da so več ali manj vsi poslovni prenosniki opremljeni z razširjenimi garancijami(3+ leta), izdelani iz trpežnih materialov(visoka kvalitetna plastika, karbon, aluminij), predvsem pa so oblikovani v bolj konzervativnem slogu. Na prvi pogled so komponente med poslovnim-potrošniškim prenosnikom enake, a razlike lahko hitro najdemo že pri polprevodniških trdih diskih(SSD) in njihovi namestitvi na matično ploščo. Namestitev strojne opreme pri poslovnih prenosnikih je veliko bolj kvalitetna, zato lažje in bolje zdržijo nenamerne padce. Ohišje poslovnega prenosnika je zgrajeno z več kovine, kot v primerjavi z uporabo plastike pri potrošniškem prenosniku. Takšna izdelava omogoča bolj zahtevno ter daljšo življensko dobo naprav. Tipkovnice in ostala stikala so zgrajena odporno in preprečujejo nenamerna razlitja tekočin. Poslovni prenosniki imajo veliko USB vhodov/izhodov(vrat) za uporabo zunanjih naprav, biometrični bralnik prstnih odtisov. Večina poslovnih prenosnikov ima spodnji pokrov z enostavnim dostopom do RAM-a, diska in ostalih komponent, kar omogoča hitro predvsem pa večjo nadgradnjo.

 • Kakšen je FMC groupbuy prenosnik?

Ponujen poslovni prenosnik Dell Latitude 5420 je opremljen z zmogljivim procesorjem 11. generacije Intel® Core™ i5–1145G7 za brezhibno delo v vsakem trenutku. Z integrirano grafično kartico Intel® Iris® Xe Graphics poskrbi za odličen prikaz večpredstavnostnih vsebin na 35,5 cm (14") velikem zaslonu z visoko ločljivostjo Full HD. Latitude 5420 vas bo navdušil tudi s svojo odlično funkcionalnostjo, saj vsebuje vse kar potrebujete za brezhibno in produktivno delo. Tako se med drugimi ponaša z dvema Thunderbolt 4 priključkoma za hitro povezovanje z zunanjimi napravami, opremljen pa je tudi s podporo za Wi-Fi 6 brezžično povezovanje. Vaši podatki bodo shranjeni na hitrem NVMe SSD pogonu s kapaciteto 512 GB, ki zagotavlja bliskovite hitrosti prenosa podatkov. V kombinaciji z delovnim pomnilnikom kapacitete 8GB je prenosnik opremljen z vsem, kar potrebujete tako za domačo kot poslovno rabo. Pomnilnik je možno razširiti celo do 32GB, kar pa bo več kot dovolj tudi za naslednjih nekaj let. Na prenosniku je nameščen operacijski sistem Windows 10 Pro.

Komponente:

 • 11th Generation Intel® Core™ i5-1135G7 (4 Core, 8M cache, base 2.4GHz, up to 4.2GHz)
 • EPEAT 2018 Registered (Gold)
 • 14.0" FHD (1920x1080) Non-Touch, Anti-Glare, IPS, 250nits Latitude 5420
 • Palmrest, Contacted SmartCard Reader, Thunderbolt 4
 • LCD back cover for Latitude 5420 WLAN/WWAN
 • Latitude 5420 Bottom Door
 • HD Camera Bezel with Mic
 • 8GB 2400MHz DDR4 z možnostjo razširitve do 32GB
 • M.2 512GB PCIe NVMe Class 35 Solid State Drive
 • E4 Power Cord 1M for Europe
 • Dell 65W Type-C AC Adapter
 • Wireless Intel® Wi-Fi 6 AX201 2×2 .11ax 160MHz + Bluetooth 5.1
 • Official Single Point keyboard Slovenian with backlit
  Programska Oprema:
 • Windows 10 Pro (64bit)
  Garancija: 
 • 3 Yr Basic Onsite Warranty
 

Naročilo oddate preko spletnega obrazca. V najkrajšem možnem času Vas kontaktiramo in pošjemo predračun.

Polja označena z * so obvezna!