Wi-Fi nove generacije po promocijskih cenah

Wi-Fi nove generacije po promocijskih cenah

Ste tik pred tem da zamenjate ali nadgradite svoje Wi-Fi omrežje? Želite svojim strankam ponuditi več kot le wi-fi? Bi radi za profesionalno rešitev plačali manj kot ste mogoče navajeni? Potem si želite prebrati to sporočilo do konca. 

Prednosti sistema

 • Wi-Fi kontroler se nahaja v oblačnem okolju, kar pomeni da pri sebi ne potrebujete nobene dodatne strojne opreme
 • Wi-Fi dostopne točke delajo v območju 2,4Ghz in 5Ghz in imajo odličen domet, kar pomeni da jih je potrebno postaviti manj za zagotavljanje 100% pokritosti.
 • enostavna in hitra postavitev celotnega sistema 
 • enostavna administracija (dostopne točke se konfigurirajo same iz oblačnega kontrolerja 
 • nastavitev različnih templatov za WiFi AP, SSID-jev
 • do 6 možnih SSID-jev (gosti, uprava, napredni obiskovalci)
 • enostavno omejevanje uporabe aplikacij (zapiranje ali omejevanje velikih prenosov) 
 • omejevanje hitrosti za različne uporabnike Wi-Fi sistema 
 • spremljanje zasedenosti določenih wi-fi dostopnih točk (pomembno za marketing oddelek, da iz statistike lahko vidi, kje se ljudje največ zadržujejo) 

 

CloudMondo oblačne storitve in orodja vam omogočajo konfiguriranje in upravljanje heterogene platforme za povezljivost gigabitnih platform. Temelji na tehnologiji SDN in virtualizaciji. Platforma se sama optimizira in uporablja AI za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje v vsakem trenutku. Uporaba storitev CloudMondo, ki jo ponuja podjetje FMC d.o.o. lahko dramatično zmanjša CAPEX in OPEX, povezano z gradnjo in upravljanjem omrežja in storitev OTT. To bo pripomoglo k znatnemu povečanju uporabniške baza, ki proizvaja prihodke. 

 

 Če želite ponudbo se nam javite na prodaja@fmc.si (059 20 93 00), v kolikor želite predstavitev v živo pa jo bomo za vas pripravili na naši lokaciji, kjer omenjena wi-fi rešitev brez težav in izpadov deluje že nekaj mesecev.

 

Spremenite hotelsko sobo v prostor za oglaševanje vaše ponudbe

Naj vam predstavimo rešitev, ki temelji na najnovejših hotelskih televizijah, ki imajo že vgrajen hotelski portal, kjer lahko preprosto oblikujete vsebine, ki se gostom prikazujejo vsakokrat, ko vključijo televizijo.

Pričarajte domače vzdušje z enostavnim dostopom do poznanih aplikacij

Z aplikacijo Samsung Smart Hub lahko gostom omogočate dostop do aplikacij, ki so jih vajeni od doma preko svojih pametnih TV sprejemnikov. Samsung Smart Hub omogoča dostop do različnih aplikacij, od poslušanja glasbe do dostopa do novic in ostalih vsebin, ki se jih hotel odloči ponuditi.

Video vsebina za dobrodošlico

Vmesnik hotelu omogoča, da uporabi video vsebino za dobrodošlico in tako poda gostu uporabne vsebine na bolj sodoben in prodoren način. Hotel preprosto naloži video ali URL vsebino na določen kanal in na ta način predvaja oglasna sporočila ali trenutne akcije hotela.

Poudarki

 • Enostavno kreiranje vsebine in pošiljanje vsebine preko enega centralnega sistema upravljanja.
 • Pregled delovanja in uporabe vseh ekranov na destinaciji preko ene centralne platforme.
 • Pošiljanje personaliziranih vsebin za različne storitve znotraj hotela.

Implementacija novih storitev, portala in namestitev hotelskih TV sprejemnikov je za hotel zelo hitra in povsem enostavna. Za uporabo vseh storitev je dovolj enodnevno šolanje uporabnikov. Vmesnik je zelo enostaven, prilagodljiv ter prijazen do uporabnikov in administratorjev.

Za podrobnejšo predstavitev ali ponudbo nam pišite na prodaja@fmc.si  ali pokličite na  059 20 93 00.