Upravljanje mobilnih naprav (MDM)

Upravljanje mobilnih naprav (MDM)

Povečajte storilnost s programom BYOD, ki zaposlenim omogoča opravljanje delovnih nalog na lastni napravi, ki jo imajo vedno pri sebi.

Omogočite zaposlenim dostop do katere koli aplikacije na njihovi lastni mobilni napravi, s pomočjo VMware Workspace ONE. Samodejno potrjevanje uporabnikov za vse aplikacije hkrati, z enotno mobilno prijavo. Dodelite uporabnikom dostop do ključnih poslovnih aplikacij preko enega kataloga na kateri koli napravi. Zagotovite nemoten dostop do poslovne elektronske pošte, koledarja, stikov, shrambe vsebin, intranetih strani, družabnih omrežij in klepeta z našo zbirko storilnostnih aplikacij, ki so preproste za uporabo.

Hitro dodajanje novih naprav, preprosta nastavitev in omogočanje z aplikacijami in postopki, brez vključevanja IT oddelka. 

Konfigurirajte naprave ob prvem vklopu s programi za množično omogočanje uporabe, kot so Apple Device Enrollment Program (DEP) in Windows Out-of-Box Enrollment (OOBE) Samodejno namestite javne, interne ali množično kupljene aplikacije na naprave ali v katalog aplikacij podjetja za namestitev na zahtevo. Omogočite uporabnikom, da sami aktivirajo naprave z vnosom svojih poslovnih poverilnic v preprost MDM za sprejemanje poteka dela. Povežite se z elektronsko pošto podjetja, z navideznim zasebnim omrežjem, Wi-Fi-jem, z vsebinam, intranetnimi stranmi in z drugimi zalednimi viri. Konfigurirajte MDM pravilnike za omejitve naprav, postavitve, nastavitve dostopa, obvestila, itd. in jih dodelite na podlagi operacijskega sistema ali vrste lastništva (v zasebni lasti (BYO) ali v lasti podjetja).

Prenehajte z upravljanjem večjega števila orodij in poenostavite svoj program mobilnosti z EMM.

Pridobite vpogled v vse pametne telefone, tablične računalnike, prenosne računalnike, robustne, obrobne in internetne končne točke na platformah Android, iOS, macOS, QNX, Tizen, Windows CE in Windows 10. Podprite vse primere uporabe v svoji organizaciji, vključno s tistimi v lasti podjetja, BYO in s poslovnimi dejavnostmi, kot so kioski in skupne naprave. Upravljajte z napravami od začetne organizacijske socializacije, konfigurirajte aplikacije in nastavitve, uvajajte varnostne politike in odpravljajte napake na daljavo. Zaščitite osebne podatke uporabnikov in ravnajte v skladu z globalnimi predpisi, s pomočjo našega okvirja, ki zasebnost postavlja na prvo mesto.

Z eno samo rešitvijo omogočite pristop upravljanja, ki je osredotočen na uporabnika, za vse svoje končne točke.

Podprite vse večje mobilne operacijske sisteme, kot so Android, iOS, QNX, Tizen, Windows CE in Windows 10 ter okvire, kot so Android za delo in Samsung Knox Monitor in upravljajte zunanje naprave in internetne naprave, kot so nosljive naprave, tiskalniki in končne točke, delujoče na QNX platformi. Upravljajte celotni življenjski cikel macOS in Windows namiznih in prenosnih računalnikov s sodobnim EMM pristopom. Več o upravljanju prenosnih računalnikov.  

Podprite različne primere uporabe v svojem poslovanju, vključno z lastjo podjetja, BYO in s poslovnimi dejavnostmi. Upravljajte robustne naprave v poslovnih dejavnostih, preprosto zagotavljajte aplikacije in datoteke ter oddaljeno podporo in odpravljanje težav. Več o upravljanju robustnih naprav. Izkoristite našo agnostično rešitev za platformo ter tesno sodelovanje z glavnimi proizvajalci originalne opreme za podporo v istem dnevu ter za nove izdaje in najnovejše funkcije.