Kaj je FMC GroupBuy oziroma t.i. skupinski nakup?

FMC d.o.o od sedaj naprej omogoča fizičnim in poslovnim kupcem, da skupaj naročijo produkt in tako dosežejo najnižjo možno ceno. Namen FMC GropuBuy-a je, da skupaj čimprej dosežemo mimimalno količino naročila MOQ(minimum order quantity), ki ga določi proizvajalec. S takšnim načinom povezovanja večje količine kupcev zainteresiranih za isti produkt ali storitev, vam omogočimo možnost nakupa kateregakoli izpostavljenega izdelka/storitve po najboljši možni ceni na trgu!

Skupinski nakupi se običajno izvajajo med dvema datumoma;  znanim kot začetni in končni datum.

 • Če skupinski nakup uspe ali celo preseže zahtevano minimalno količino je naročilo oddano proizvajalcu.
 • Če določen skupinski nakup ne doseže zahtevane minimalne količine na končni datum - so vsa naročila preklicana in vsakemu kupcu(fizični ali poslovni) se povre kupnina.
 

FMC POSLOVNI PRENOSNIK - Dell Latitude 5420

Cena za prenosnik SAMO 799,99 €; brez DDV!
* Da ponudba uspe je potrebno doseči skupno količino 50kos naročenih prenosnikov.
* Ponudba je omejena na dva kosa/osebo oz. neomejeno število v primeru prodaje podjetjem. 

Število naročil oddanih do tega trenutka = 15

Začetek GROUPBUY POSLOVNI PRENOSNIK akcije:
- 22.11.2021
Konec GROUPBUY POSLOVNI PRENOSNIK akcije:
- 1.1.2022

»Vsi, ki iščete dolgotrajnost in kakovost priporočamo nakup poslovnega segmenta IT opreme!«

Zakaj kupiti poslovni prenosnik?

Prenosniki poslovnega razreda imajo lastnosti, ki jih v prenosnikih namenjenih navadnim potrošnikom praviloma ni! To pomeni, da so več ali manj vsi poslovni prenosniki opremljeni z razširjenimi garancijami(3+ leta), izdelani iz trpežnih materialov(visoka kvalitetna plastika, karbon, aluminij), predvsem pa so oblikovani so v bolj konzervativnem slogu. Na prvi pogled so komponente med poslovnim-potrošniškim prenosnikom enake, a razlike lahko hitro najdemo že pri polprevodniških trdih diskih(SSD) in njihovi namestitvi na matično ploščo. Namestitev strojne opreme pri poslovnih prenosnikih je veliko bolj kvalitetna, zato lažje in bolje zdržijo nenamerne padce. Ohišje poslovnega prenosnika je zgrajeno z več kovine, kot v primerjavi z uporabo plastike pri potrošniškem prenosniku. Takšna izdelava omogoča bolj zahtevno ter daljšo življensko dobo naprav. Tipkovnice in ostala stikala so zgrajena odporno in preprečujejo nenamerna razlitja tekočin. Poslovni prenosniki imajo veliko USB vhodov/izhodov(vrat) za uporabo zunanjih naprav, biometrični bralnik prstnih odtisov. Večina poslovnih prenosnikov ima spodnji pokrov z enostavnim dostopom do RAM-a, diska in ostalih komponent, kar omogoča hitro predvsem pa večjo nadgradnjo.

Ponujen prenosnik je opremljen z zmogljivim procesorjem 11. generacije Intel® Core™ i5–1145G7 za brezhibno delo v vsakem trenutku. Z integrirano grafično kartico Intel® Iris® Xe Graphics poskrbi za odličen prikaz večpredstavnostnih vsebin na 35,5 cm (14") velikem zaslonu z visoko ločljivostjo Full HD. Latitude 5420 vas bo navdušil tudi s svojo odlično funkcionalnostjo, saj vsebuje vse kar potrebujete za brezhibno in produktivno delo. Tako se med drugimi ponaša z dvema Thunderbolt 4 priključkoma za hitro povezovanje z zunanjimi napravami, opremljen pa je tudi s podporo za Wi-Fi 6 brezžično povezovanje. Vaši podatki bodo shranjeni na hitrem NVMe SSD pogonu s kapaciteto 512 GB, ki zagotavlja bliskovite hitrosti prenosa podatkov. V kombinaciji z delovnim pomnilnikom kapacitete 8GB je prenosnik opremljen z vsem, kar potrebujete tako za domačo kot poslovno rabo. Pomnilnik je možno razširiti celo do 32GB, kar pa bo več kot dovolj tudi za naslednjih nekaj let. Na prenosniku je nameščen operacijski sistem Windows 10 Pro.

Komponente:

 • 11th Generation Intel® Core™ i5-1135G7 (4 Core, 8M cache, base 2.4GHz, up to 4.2GHz)
 • EPEAT 2018 Registered (Gold)
 • 14.0" FHD (1920x1080) Non-Touch, Anti-Glare, IPS, 250nits Latitude 5420
 • Palmrest, Contacted SmartCard Reader, Thunderbolt 4
 • LCD back cover for Latitude 5420 WLAN/WWAN
 • Latitude 5420 Bottom Door
 • HD Camera Bezel with Mic
 • 8GB 2400MHz DDR4 z možnostjo razširitve do 32GB
 • M.2 512GB PCIe NVMe Class 35 Solid State Drive
 • E4 Power Cord 1M for Europe
 • Dell 65W Type-C AC Adapter
 • Wireless Intel® Wi-Fi 6 AX201 2×2 .11ax 160MHz + Bluetooth 5.1
 • Official Single Point keyboard Slovenian with backlit
  Programska Oprema:
 • Windows 10 Pro (64bit)
  Garancija: 
 • 3 Yr Basic Onsite Warranty
 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!